לארבעה סועדים
מרכיבים:
2 יחידות פסיפלורה
3/4 כוס קוביות מנגו
1/3 כוס בצל אדום *מומלח
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ
1/4 כוס כוסברה קצוצה
1/4 כוס נענע קצוצה
1/4 כוס מיץ אשכולית
1/4 כוס מיץ לימון
4 כפות שמן צמחי
2 כפות רום כהה
פלפל צ'יפוטלה
אופן הכנה:
לרוקן את תוכן פרי הפסיפלורה לקערה ,לערבב עם הרום ולהניח בצד.
את הפרידה חותכים לנתחים.
בקערה מערבבים את יתרת המרכיבים עם נתחי הדג.
מסדרים ארבעה צלחות הגשה, מחלקים את תערובת הפסיפלורה בין הצלחות ומניחים במרכז.
מניחים את תערובת הפרידה והפירות במרכז כל צלחת כך שהפסיפלורה מקיפה את הסביצ'ה.
מסיימים עם קישוט עלי נענע.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים