לארבעה סועדים
מרכיבים:
כנאפה-
רבע קילו אטריות קדאיף
100 ג' שומן- חמאה\מרגרינה (מומס)
350 ג' גבינה בלי מלח- ריקוטה
סירופ-
כוס סוכר
כוס מים
כפית מי ורדים(לפי טעם)
אופן הכנה:
סירופ- מרתיחים את הסוכר עם המים עד לקבלת סירופ ומוסיפים את מי הורדים לפי הטעם הרצוי.
כנאפה- במחבת בגודל הרצוי(מומלץ קוטר 26) משטחים את השומן ומעל משטחים את אטריות הקדאיף. את האטריות יש להדק לתחתית כך שהשומן יעלה מעל ויכסה את האטריות. מעל האטריות משטחים את הגבינה בצורה אחידה ומניחים על הגז על אש בינונית. בזמן שהכנאפה מתבשל על הגז יש לסובבו כך שהבישול יתפוס בכל מקום כ- 10-15 ד'. לאחר בישול הכנאפה הופכים את הכנאפה על מחבת או כל משטח בגודל הרצוי כך שהגבינה תמצא בתחתית. יוצקים את הסירופ שהכנו מעל הכנאפה והמנה מוכנה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים