אוכל, מתכונים, ילדים, לגדול, מתכון ל, עוף, מולרד, עליי בייבי, דובדבנים, פטל, פטלינה • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לחזה מולרד על מצע עלי בייבי ודובדבנים בויניגרט פטל

לארבעה סועדים

 

מרכיבים:

2 חזות של מולרד (4 נתחים)

1 אריזות של עלי בייבי נקיים

1 חבילת דובדבנים – מגולענים וחצויים

לרוטב:

3 שיני שום כתושות

1/3 כוס חומץ פטל (אם אין אפשר להשתמש בחומץ בן יין אדום)

3/4 כוס שמן זית

כף ריבת פטל או אוכמניות

גרידת לימון

מלח, פלפל

 

אופן הכנה:

להכנת המולרד:

מחממים מחבת כבדה (ללא שמן) ומניחים את חזה המולרד על צידו השמן עד שהשומן משחים, הופכים את הנתח ומשחימים את צידו השני, פורסים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ לרוחב החזה.

הכנת מצע העלים:

מערבבים את כל חומרי הרוטב. בנפרד מערבבים את עלי הבייבי והדובדבנים החצויים.

מניחים את עלי הסלט והדובדבנים על צלחת ומעל מסדרים את פרוסות המולרד,יוצקים את הרוטב מעל ומגישים.

הכתבה נוצרה בתאריך : 19/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו