לארבעה סועדים
מרכיבים:
2 חזות של מולרד (4 נתחים)
1 אריזות של עלי בייבי נקיים
1 חבילת דובדבנים – מגולענים וחצויים
לרוטב:
3 שיני שום כתושות
1/3 כוס חומץ פטל (אם אין אפשר להשתמש בחומץ בן יין אדום)
3/4 כוס שמן זית
כף ריבת פטל או אוכמניות
גרידת לימון
מלח, פלפל
אופן הכנה:
להכנת המולרד:
מחממים מחבת כבדה (ללא שמן) ומניחים את חזה המולרד על צידו השמן עד שהשומן משחים, הופכים את הנתח ומשחימים את צידו השני, פורסים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ לרוחב החזה.
הכנת מצע העלים:
מערבבים את כל חומרי הרוטב. בנפרד מערבבים את עלי הבייבי והדובדבנים החצויים.
מניחים את עלי הסלט והדובדבנים על צלחת ומעל מסדרים את פרוסות המולרד,יוצקים את הרוטב מעל ומגישים.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים