• Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לעוגיות שבלול - 2

חומרים  לבצק:

3 חבילות חמאה 200 גרם כ"א ( יש המשתמשים במרגרינה )

3 ביצים

1 ק"ג קמח

כוס סוכר חום

חומרים למילוי

2-3 חביתות ממרח תמרים

קינמון

אפשרי אגוזי מלך

אופן הכנה:

לערבב את חומרי  הבצק. מהקמח יש להשאיר מעט לצורך רידוד הבצק.

לאחר שהבצק לא יבש מידי ולא רטוב מידי יש לקמח משטח . לחלק את הכמות ל5 חלקים

שווים ולרדד את הבצק לעובי של 1 ס"מ

למרוח עליו ממרח תמרים שעולה כ 5 ₪ בסופרמרקטים ולהוסיף תבלין קינמון (יש

המוסיפים גם חתיכות אגוזי מלך)

יש למרוח כמות רצויה לכם.

יש לגלגל את הבצק עד ליצירת רולדה.

יש לבצע פעולה זו 5 פעמים

לשימם בתבנית

למרוח ביצה טרופה למעלה ולהכניס לתנור שחומם בחום בינוני (180 מעלות ) עד להזהבה

לאחר שהרולדות מוכנות ומתקררות יש לחתוך לעוגיות קטנות ולשמור בכלי אטום

בהצלחה

הכתבה נוצרה בתאריך : 06/06/2010
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו