חומרים לבצק:
3 חבילות חמאה 200 גרם כ"א ( יש המשתמשים במרגרינה )
3 ביצים
1 ק"ג קמח
כוס סוכר חום
חומרים למילוי
2-3 חביתות ממרח תמרים
קינמון
אפשרי אגוזי מלך
אופן הכנה:
לערבב את חומרי הבצק. מהקמח יש להשאיר מעט לצורך רידוד הבצק.
לאחר שהבצק לא יבש מידי ולא רטוב מידי יש לקמח משטח . לחלק את הכמות ל5 חלקים
שווים ולרדד את הבצק לעובי של 1 ס"מ
למרוח עליו ממרח תמרים שעולה כ 5 ₪ בסופרמרקטים ולהוסיף תבלין קינמון (יש
המוסיפים גם חתיכות אגוזי מלך)
יש למרוח כמות רצויה לכם.
יש לגלגל את הבצק עד ליצירת רולדה.
יש לבצע פעולה זו 5 פעמים
לשימם בתבנית
למרוח ביצה טרופה למעלה ולהכניס לתנור שחומם בחום בינוני (180 מעלות ) עד להזהבה
לאחר שהרולדות מוכנות ומתקררות יש לחתוך לעוגיות קטנות ולשמור בכלי אטום
בהצלחה
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים