אוכל, מתכונים, מתכון ל, ילדים, לגדול, דגים, דג אנטיאס • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לנתחי דג אנטיאס על מצע עלי תרד, ענבים ופאפיה

מתכון לארבעה סועדים

 

מרכיבים:

1 חב' עלי תרד שטופים ויבשים (מהסוג הקטן/תרד תורכי)

200 גרם דג אנטיאס

1 אשכול ענבים ירוקים חצויים

1/2 פפאיה בינונית חתוכה לרצועות דקות

חופן פקאן סיני שבור

לרוטב:

4 כפות מיץ לימון

1 כף חרדל

1 כף חומץ בן-יין לבן

חופן ענבים ירוקים

כף עלי טימין קצוצים

1 כפית מלח

1 כף סוכר

2 כפות שמן אגוזים

3 כפות שמן קנולה

 

אופן הכנה:

פורסים את הדג לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ

מסדרים בצלחת הגשה את עלי התרד, הענבים והפפאיה. עליהם מניחים את פרוסות הדג

לרוטב:

טוחנים בבלנדר את הענבים והטימין ומסננים. מוסיפים את יתר חומרי הרוטב, מערבבים ויוצקים על המנה.

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 19/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו