מתכון לארבעה סועדים
מרכיבים:
1 חב' עלי תרד שטופים ויבשים (מהסוג הקטן/תרד תורכי)
1 אשכול ענבים ירוקים חצויים
1/2 פפאיה בינונית חתוכה לרצועות דקות
חופן פקאן סיני שבור
לרוטב:
4 כפות מיץ לימון
1 כף חרדל
1 כף חומץ בן-יין לבן
חופן ענבים ירוקים
כף עלי טימין קצוצים
1 כפית מלח
1 כף סוכר
2 כפות שמן אגוזים
3 כפות שמן קנולה
אופן הכנה:
פורסים את הדג לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ
מסדרים בצלחת הגשה את עלי התרד, הענבים והפפאיה. עליהם מניחים את פרוסות הדג
לרוטב:
טוחנים בבלנדר את הענבים והטימין ומסננים. מוסיפים את יתר חומרי הרוטב, מערבבים ויוצקים על המנה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים