הרשמו למועדון לגדול בחינם הרשמו למועדון לגדול בחינם
באינדקס לגדול ניתן למצוא מגוון אטרקציות לילדים, חוגים, פעילויות, מסעדות, מפעילי ימי הולדת, מקומות לנופש משפחתי ועוד...

אני מחפש/ת:

פרסמו אצלנו
בית >מגזין אוכל לילדים > מכינים ברווזים מתוקים

מגזין אוכל לילדים

מכינים ברווזים מתוקים

הכתבה נוצרה בתאריך : 01/09/2010
שיתוף עם חברים בפייסבוק

שף בכיף מציע לכם ההורים הפעלה כיפית וטעימה במיוחד יחד עם הילדים. אז קדימה, למה אתם מחכים? הפשילו שרוולים והתחילו בהכנתם של הברווזים המתוקים.
מאת: רווית חן, שף בכיף

החומרים הדרושים:

בצק סוכר או מרציפן, אותם ניתן לקנות בכל החנויות המתמחות (מרציפן ניתן להשיג גם בסופר

צבעי מאכל לצביעת בצק סוכר - רצוי בג'ל. הפעם בצבעים של: צהוב, לבן, חום ואדום

:הכנה מוקדמת

צבעו גוש של בצק סוכר (או מרציפן) בצבע מאכל צהוב. רצוי להשתמש בצבע מאכל בג'ל המיועד לבצק סוכר

טבלו קצה של קיסם בצבע ומרחו את נקודת הצבע על בצק הסוכר

לושו את הבצק היטב עד שצבעו הופך לצהוב בצורה אחידה .

באותו האופן צבעו עיגול קטנטן באדום - בשביל המקור, ועיגול קטן בחום - לאישונים.

שלבי הפיסול:


בצק צהוב בגודל של שזיף. עבדו אותו מעט, עד שיהיה גמיש וצרו כדור.



חצו את הכדור לשניים. חלק אחד הניחו בצד ואת החלק השני גלגלו בין שתי כפות הידיים על ידי לחיצה בחלק התחתון ליצירת צורה של חרוט (כמו גזר שמן). כך יוצרים את הגוף.



את
הקצה הדק והמחודד יש להרים מעט למעלה וליצור זנב.



את החלק השני חלקו שוב לשניים. חלק אחד הניחו בצד ואת השני כדררו לכדור. כך נוצר הראש, אותו יש להניח על החלק עבה של הגוף.

את החלק שנשאר בצד חלקו שוב לשניים. אלו הן הכנפיים. גלגלו כל אחת מהן לכדור ולאחר מכן לחרוט (כמו גזר).



את החרוטים/גזרים שטחו מעט בעזרת האצבע ועליהם צרו דוגמה של נוצות בעזרת קיסם.




לאחר מכן, חברו את הכנפיים לצדי הגוף, כשהחלק הצר פונה לכיוון הזנב
.




ליצירת העיניים יש ליצור שני כדורים קטנטנים של בצק לבן, לשטח אותם ולמקם
בראש.




בשביל ליצור את האישונים יש לגלגל שני כדורים קטנים עוד יותר מבצק חום וחברו
אותם לעין בעזרת קיסם.




ליצירת המקור יש לגלגל כדור קטן של בצק אדום, וליצור ממנו נקניק שמן. לחצו
ושטחו אותו ולאחר מכן הניחו אותו בקדמת הפנים של הברווז.




לחצו במרכז הפה בעזרת קיסם וכופפו מעט את החלק העליון. יש לכם את מקור



הברווזון המתוק מוכן. עכשיו נותר רק להשיט אותו באמבטיית קצפת מתוקה ולהגיש.

 

רוית חן היא מנחת סדנאות שף בכיף - סדנאות בישול ואפייה לילדים
לאתר של שף בכיף

 

לכתבות נוספות בנושא עיצוב עוגות יום הולדת

 

קופונים לאטרקציות
ותקבלו את כל העדכונים ישירות לפייסבוק שלכם
תגובות לכתבה:
Top