לארבעה סועדים

מרכיבים:
1 כף שמן זית
2 בצלים קצוצים דק (רצוי בצלי שאלוט)
1/2 שורש סלרי קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
1/2 כוס יין לבן יבש
1 כפית סוכר
4 קיווי פרוסים דק
אופן ההכנה:
בסיר עם מעט שמן מטגנים את הבצל והסלרי עד שקיפות. מוסיפים את השום והאורז ומטגנים תוך כדי בחישה על להבה גבוהה. מוסיפים את היין והסוכר ובהדרגה את ציר הירקות, עד שהאורז עשוי מבחוץ ומעט קשה מבפנים. מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה והפרמז'ן.
במחבת עם מעט שמן זית מקפיצים את הפטריות והקיווי על אש גבוהה לדקה שתיים עד חריכה. מוסיפים את הפטריות והקיווי המוקפצים לריזוטו ומגישים.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים