אוכל, מתכונים, ילדים, לגדול, מתכון ל, דגים, סביצ'ה, טונה, ג'ינג'ר • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לסביצ'ה טונה אדומה, ג'ינג'ר ובלסמי

מתכון לארבעה סועדים

 

מרכיבים:

1/2 ק"ג טונה אדומה טרייה – פרוסה לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ

חבילת עלי רשאד נקיים ויבשים

6 צנוניות חתוכות לקוביות קטנטנות

1/4 שורש ג'ינג'ר מקולף ומגורד דק

1/3 כוס חומץ בלסמי

2 כפות ריבת שזיפים עם פרי

2 שיני שום שלמות

2 כפות סוכר

1 כף מייפל

1 כפית פלפל שחור גרוס דק

מלח לפי הטעם

מיץ מלימון אחד

1/3 כוס שמן זית

1 כף שמן שומשום

 

אופן הכנה:

מערבבים את מיץ הלימון, שמן זית, שמן שומשום, מלח ופלפל ומתבלים את הרשאד, מניחים מעליו את נתחי הטונה

הרוטב לטונה:

מבשלים את הריבה, שום,ג'ינג'ר, חומץ בלסמי עד ל-1/3 מוסיפים את הסוכר, המייפל המלח והפלפל

מקררים כשעה.

הגשה: מזליפים מעל הטונה, מקשטים עם צנוניות, מגישים בצלוחית קטנה ומזלגון

 

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 19/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו