המתכון באדיבות מקורמיק תבלינים
מתאים ל-10 מנות

המצרכים:
1 קילו בטטות
½ כוס פקאנים קצוצים
4 כפות חמאה
¼ כוס קמח
½ כוס סוכר חום
2 כפות מיץ תפוזים
2 כפיות תמצית וניל טהור
1 כפית קינמון טחון
2 כוסות מרשמלו קטנים
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 190 מעלות.
מערבבים בקערה גדולה ¼ כוס סוכר חום, מיץ תפוזים, תמצית וניל טהור וקינמון.
מוסיפים את הבטטות ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית אפייה, מפזרים מעל הבטטות 2 כפות חמאה, מכסים את התערובת ואופים למשך 45 דקות או עד שהבטטות מתרככות.
בינתיים, מערבבים קמח, ¼ כוס סוכר חום, ½ כפית קינמון, 2 כפות חמאה, פקאנים ומרשמלו.
מוציאים את הבטטות מן התנור ומכסים אותן בתערובת. מפזרים מעל הכול מעט מרשמלו ומחזירים לתנור למשך 7-10 דקות או עד שהבטטות רכות והמרשמלו מעט חום.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים