אוכל, ילדים, מתכונים, מתכון ל, לגדול, מרק, גספצ'ו, פירות, פירות טרופיים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לגספצ'ו מלון ופירות טרופיים

 

מרכיבים:

2 מלון

4 כפות סוכר (תלוי במתיקות של המלון)

1 אננס קטן

1 קיוי

1 ק"ג דובדבנים

1 ק"ג ליצ'י

200 גרם גלידת וניל

1 כף מרמלד תפוזים

 

אופן הכנה:

מכניסים לבלנדר את המלון והסוכר.

חותכים את כל הפירות לקוביות קטנות.

מערבבים את הגלידה והמרמלד

מוזגים לכל כוס ממרק המלון, מוסיפים כפית גלידת תפוז ומפזרים מלמעלה את הפירות הקצוצים

מגישים בכוסיות וכפיות אספרסו

הכתבה נוצרה בתאריך : 19/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו