באדיבות חברת תנובה
מתאים ל- 20 יח'
צילום דן לב
מצרכים:
6 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לרבעים
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול מופחתת שומן 10% מסדרת השף הלבן
½ שקית (
1 ביצה טרופה
1 כוס פרורי לחם
רוטב פרמזן:
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול מופחתת שומן 10% מסדרת השף הלבן
מלח, אגוז מוסקט ופלפל שחור
אופן ההכנה
1. בסיר מלא במים מרתיחים את תפוחי האדמה עד שמתרככים לגמרי. מסננים היטב ומעבירים לקערה.
2. מועכים בעזרת ממחה ידני לקבלת פירה, מוסיפים שמנת לבישול ומערבבים היטב.
מתבלים במלח, אגוז מוסקט ופלפל. מצננים בטמפרטורת החדר.
3. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.
4. לוקחים כפית פתיתי עמק ויוצרים סביב הגבינה כיסוי הדוק של פירה.
5. בעזרת קורץ עוגיות בצורת לב קורצים לבבות (במידה ואין קורץ משאירים את הצורה המקורית העגולה).
6. טובלים בביצה טרופה ולאחר מכן בפרורי לחם ומטגנים כ-3 דקות או עד להזהבה.
לרוטב: בסיר קטן מחממים תוך כדי ערבוב שמנת לבישול ופרמזן עד לרתיחה. מסירים מהלהבה ושומרים חם.
להגשה: מגישים את הלבבות עם הרוטב החם. מומלץ להגיש עם ירקות טריים.
בתאבון.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים