-מתכונים שילדים אוהבים-מתכוני לביבות לילדים-מתכונים ללביבות גבינה • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון ללבבות תפוחי אדמה במילוי גבינת עמק

באדיבות חברת תנובה

מתאים ל- 20 יח'

 

צילום דן לב

מצרכים:

6 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לרבעים
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול מופחתת שומן 10% מסדרת השף הלבן
½ שקית (100 גרם) פתיתי עמק תנובה
1 ביצה טרופה
1 כוס פרורי לחם
רוטב פרמזן:
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול מופחתת שומן 10% מסדרת השף הלבן
 75 גרם פלח פרמז'ן מגורר לפתיתים
מלח, אגוז מוסקט ופלפל שחור


אופן ההכנה

1. בסיר מלא במים מרתיחים את תפוחי האדמה עד שמתרככים לגמרי. מסננים היטב ומעבירים לקערה.

2. מועכים בעזרת ממחה ידני לקבלת פירה, מוסיפים שמנת לבישול ומערבבים היטב.

מתבלים במלח, אגוז מוסקט ופלפל. מצננים בטמפרטורת החדר.
3. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק.

4. לוקחים כפית פתיתי עמק ויוצרים סביב הגבינה כיסוי הדוק של פירה.

5. בעזרת קורץ עוגיות בצורת לב קורצים לבבות (במידה ואין קורץ משאירים את הצורה המקורית העגולה).

6. טובלים בביצה טרופה ולאחר מכן בפרורי לחם ומטגנים כ-3 דקות או עד להזהבה.
לרוטב: בסיר קטן מחממים תוך כדי ערבוב שמנת לבישול ופרמזן עד לרתיחה. מסירים מהלהבה ושומרים חם.

להגשה: מגישים את הלבבות עם הרוטב החם. מומלץ להגיש עם ירקות טריים.

בתאבון.

הכתבה נוצרה בתאריך : 10/02/2011
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו