
מרכיבים:
תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ.
לבצק:
1 ביצה
למילוי:
1 כוס סוכר
1/2 מקל וניל
אופן הכנה:
מערבבים את החמאה, הקמח והסוכר עד למצב פירורי.
מוסיפים את הביצה ומערבבים. מרדדים לתבנית פאי ומקפיאים לשעה.
בסיר ממיסים את החמאה ומקל הווניל. מוסיפים את השזיפים, הסוכר והחמאה ומבשלים על אש גבוהה למשך כרבע שעה.
מסננים את השזיפים. מסדרים את השזיפים על בסיס הטארט ואופים כשעה בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים