אוכל, מתכונים, מתכון ל, לגדול, ילדים, עוגה, טארט, שזיפים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לטארט שזיפים

 

 

מרכיבים:

תבנית פאי בקוטר  26 ס"מ.

לבצק:

200 גרם חמאה

70 גרם סוכר

300 גרם קמח

1 ביצה

למילוי:

2 ק"ג שזיפים גדולים קשים ואדומים מגולענים וחתוכים לרבעים

1 כוס סוכר

1/2 מקל וניל

100 גרם חמאה

 

אופן הכנה:

מערבבים את החמאה, הקמח והסוכר עד למצב פירורי.

מוסיפים את הביצה ומערבבים.  מרדדים לתבנית פאי ומקפיאים לשעה.

בסיר ממיסים את החמאה ומקל הווניל. מוסיפים את השזיפים, הסוכר והחמאה ומבשלים על אש גבוהה למשך כרבע שעה.

מסננים את השזיפים. מסדרים את השזיפים על בסיס הטארט ואופים כשעה בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות.

הכתבה נוצרה בתאריך : 19/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו