מתכון לארבעה סועדים
מרכיבים:
1 אננס
1 מנגו מקולף וחתוך לקוביות קטנטנות
כף בזיליקום קצוץ
כף עירית קצוצה
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנטנות
1/2 כף גרגירי כוסברה
1 כף לימון
מלח ופלפל
נבטי אלפאפא לקישוט
אופן הכנה:
פורסים את האננס לפרוסות בעובי
במחבת ווק לוהט עם מעט שמן מקפיצים את הפלפלים. מסירים מהאש ומוסיפים להם את המנגו. מקררים. מערבבים את הטונה יחד עם הפלפלים והמנגו ויתר החומרים.
מניחים כף סביצ'ה על פרוסת האננס ומקשטים בנבטי אלפאפא
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים