אוכל, מתכונים, ילדים, מתכון ל, לגדול, סביצ'ה, פירות, דגים, מנגו, אננס • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לסביצ'ה טונה ומנגו על פלח אננס

לארבעה סועדים

 

מרכיבים:

200 גרם דג טונה אדומה – חתוכה לקוביות של 1 ס"מ

1 אננס

1 מנגו מקולף וחתוך לקוביות קטנטנות

כף בזיליקום קצוץ

כף עירית קצוצה

1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנטנות

1/2 כף גרגירי כוסברה

1 כף לימון

מלח ופלפל

נבטי אלפאפא לקישוט

 

 

אופן הכנה:

פורסים את האננס לפרוסות בעובי 1 ס"מ

במחבת ווק לוהט עם מעט שמן מקפיצים את הפלפלים. מסירים מהאש ומוסיפים להם את המנגו. מקררים. מערבבים את הטונה יחד עם הפלפלים והמנגו ויתר החומרים.

מניחים כף סביצ'ה על פרוסת האננס ומקשטים בנבטי אלפאפא

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 19/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו