מרכיבים:
8 תאנים יפות
4 כפות ברנדי
1/2 גביע קרם פרש
אופן הכנה:
חורצים בצורת איקס את ראשי התאנים ומועכים אותם כך שהתאנה נפתחת. מניחים בתבנית אפייה.
ממיסים בסיר את החמאה עם הסוכר והברנדי ויוצקים את הסירופ שנוצר על התאנים. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ-20 דקות.
מעבירים את כל הנוזלים למחבת ומצמצמים עד לקבלת קרמל סמיך (להיזהר לא לשרוף את הסוכר).
שמים בתוך כל תאנה כפית קרם פרש ומזליפים את הקרמל מעל. מניחים את התאנים בצלחת הגשה ומפזרים את תערובת הפיסטוקים והפקאנים.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים