מתכון לליפתן שזיפים | מתכוני פירות לילדים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לליפתן שזיפים

באדיבות זמי שרייבר, מסעדת סנדר

צילום מירי זהר

 

מרכיבים:

2 ק"ג סוגי שזיפים טריים

200 גרם סוכר

30 גרם ג'לי בזק בטעם פטל

מיץ מלימון שלם

אופן ההכנה:

חוצים את השזיפים לשניים ומגלענים אותם. מרתיחים סיר עם מים ומכניסים לתוכו את השזיפים ושאר המרכיבים (ג'לי, סוכר, מיץ לימון)  למשך לעשר דקות. לאחר מכן מסננים את השזיפים, קולפים אותם ומקררים אותם ואת הנוזל. לאחר הקירור מגישים את הלפתן בכוס צוננת עם מספר חתיכות שזיפים ומהרוטב יחד.   

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/08/2011
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו