באדיבות זמי שרייבר, מסעדת סנדר

צילום מירי זהר
מרכיבים:
2 ק"ג סוגי שזיפים טריים
200 גרם סוכר
30 גרם ג'לי בזק בטעם פטל
מיץ מלימון שלם
אופן ההכנה:
חוצים את השזיפים לשניים ומגלענים אותם. מרתיחים סיר עם מים ומכניסים לתוכו את השזיפים ושאר המרכיבים (ג'לי, סוכר, מיץ לימון) למשך לעשר דקות. לאחר מכן מסננים את השזיפים, קולפים אותם ומקררים אותם ואת הנוזל. לאחר הקירור מגישים את הלפתן בכוס צוננת עם מספר חתיכות שזיפים ומהרוטב יחד.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים