שיפודי יקיטורי של פרגית בדבש תמרים על קרם בטטה.
מאת שף אבי ביטון שישתתף בפסטיבל שף תטעם בקניון שרונים ב-16/09/11
חומרים לפרגית:
1 ק"ג בשר פרגית חתוך לקוביות גדולות
חומרים למשרה:
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף כמון
½ כוס סילאן
¼ כוס שמן זית
4 שיני שום כתושות
1 כפית מלח דק
חומרים לקרם בטטה:
4 בטטות מבושלות
200 גר' בצל מטוגן
מלח דק
פלפל שחור
עירית לעיטור

צילום: איתיאל ציון
אופן הכנה:
1. מערבבים את כל חומרי המשרה, מוספים את קוביות הפרגית ומשרים לשעתיים מכוסה במקרר.
2. משפדים את קוביות הפרגית על שיפודי יקיטורי וצולים אותם על מחבת פסים חמה כ-2 דקות מכל צד.
3. טוחנים במעבד מזון את הבטטות המבושלות יחד עם הבצל המטוגן, מתבלים במלח ופלפל.
4. מניחים בצלחת כף מקרם הבטטה, מניחים מעל שיפוד פרגית ומעטרים בעירית קצוצה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים