לשלושה סועדים
מרכיבים:
כוס קמח מנופה
2 תפוחי אדמה עשויים כמחית
שמן לטיגון
לרוטב-
3 כפות שמן
400 מיל' חלב
2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות
כפית כורכום
2 פלפלים ירוקים חריפים חתוכים דק
מלח לפי הטעם
כף של קשיו טחון
2-3 כפיות חלב
כפית סוכר
חצי כוס מיקס פירות יבשים טחונים
אופן הכנה:
מערבבים את הגבינה עם מחית תפוחי האדמה וכף קמח.
יוצרים כדורים בינוניים ומצפים אותם בקמח.
מטגנים את הכדורים בשמן עמוק עד לקבלת צבע חום זהוב.
רוטב-
מטגנים במחבת את הבצל עד שהוא הופך שקוף.
מתבלים בכורכום ומוסיפים את הפלפלים הירוקים.
מוסיפים את העגבניות ומטגנים היטב.
מוסיפים את החלב לתערובת ומביאים לרתיחה. מערבבים מפעם לפעם.
לאחר בישול של 5-7 דקות מוסיפים את הכדורים ומביאים שוב לרתיחה למשך שתי דקות.
את המנה ניתן להגיש עם נאן (לחם).
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים