באדיבות מסעדת אינדירה
מתכון לשלושה סועדים
מרכיבים:
2 כוסות מים
3 עגבניות
רבע כפית הל
8 שיני ציפורן
כפית פלפל שחור
3 כפות שמן
כפית מחית ג'ינג'ר שום
כפית מחית צ'ילי ירוק
חצי כפית כורכום
1 כפית אבקת פלפל צ'ילי אדום
1 כפית זרעי כמון
עלי כוסברה לקישוט
מלח לפי הטעם
אופן הכנה:
חולטים את העגבניות במים רותחים לכרבע שעה, ולאחר מכן מקלפים את העגבניות מהקליפה. את העגבניות הקלופות מועכים עד קבלת מחית אחידה. במחבת, מחממים שמן ומטגנים קלות את הציפורן, זרעי הכמון, מחית הג'ינג'ר שום ומחית הצ'ילי הירוק. מוסיפים את אבקת ההל, פלפל שחור, אבקת צ'ילי אדומה, מלח, כורכום ומערבבים היטב עד להוצאת טעמי התבלינים בשמן. מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
מורידים את האש לגובה בינוני ובוחשים עד קבלת רוטב אחיד ודביק. מוסיפים את קוביות גבינת הפניר המושחמת ומבשלים במשך דקה נוספת. לפני הגשה מקשטים את המנה עם עלי כוסברה קצוצים.
מגישים לצד לחם הודי חם (נאן) או אורז.
בתיאבון.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים