איך תמכרו קרוסטיני לילדים לארוחת ערב? תקראו לו טוסט פתוח עם תוספות צבעוניות. הנה כמה רעיונות של מסעדת פסטה מיאה
קרוסטיני הוא סוג של אנטיפסטי המורכב מפרוסת לחם "מאתמול" עליו מניחים תוספות כיד הדמיון. אפשר להכין קרוסטיני פשוט עם עגבניות וגבינה ואפשר גם קצת יותר מורכב עבור ילדים שיודעים להעריך אוכל טוב. מיה סופינו מפסטה מיאה נידבה לנו כמה רעיונות.
קרוסטיני פטה ועגבניות תמר
מרכיבים:
3 עגבניות תמר חתוכות לקוביות קטנות
רבע כוס עלי בזיליקום קרועים
חופן קוביות פטה
5 כפות שמן זית
1 שן שום קצוצה
2 כפות חומץ בלסמי
מלח ופלפל
אופן הכנה והרכבה:
4 קרוסטיני- מפרוסות לחם צ'בטה קלוי עד להזהבה. מערבבים את כל המרכיבים יחד כמו "סלט". מורחים מעט שמן זית, ומגררים מעל על פרוסה חצי שן שום. מוסיפים מעל כל פרוסה כף בהריון מה"סלט".
קרוסטיני פטריות מוקפצות

צילום אילן מור
מרכיבים:
מעט שמן זית + 50 גרם חמאה
פטריות פורטובלו
2 שיני שום קצוצות, מלח ופלפל
מעט עלי פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה והרכבה:
מטגנים את השום בשמן זית והחמאה, ומקפיצים את הפטריות לצמצום הנוזלים (לשים לב לא לסחוט לגמרי את הנוזלים).
הרכבה: 4 קרוסטיני מפרוסות לחם צ'בטה קלוי עד להזהבה. מורחים מעט שמן זית ומגררים מעל כל פרוסה חצי שם שום. מוסיפים מעל כל פרוסה כף בהריון מהפטריות ומפזרים מעל פרמז'ן.
קרוסטיני חציל קלוי ופטה

צילום אילן מור
מרכיבים:
4-5 כפות פנים של חציל קלוי
מעט פטה איכותית מגורדת (לא משנה אם זה כממרח, קוביות).
עלי אורוגולה
שמן זית
מלח ופלפל
אופן הכנה והרכבה:
4 קרוסטיני מפרוסות לחם צ'בטה קלוי עד להזהבה. מורחים מעט שמן זית ומגררים מעל כל פרוסה חצי שם שום. עורמים את החציל ופטה אחד על השני באיזה סדר שרוצים, בוזקים מלח, פלפל ומעט שמן זית. לסיום מניחים מעל עלי אורוגולה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים