באדיבות מסעדת אינדירה
מתכון לשלושה סועדים
מרכיבים:
חצי ק"ג עלי תרד טריים
1 בצל קצוץ
3 כפות חמאה
2-3 עלי דפנה
כפית זרעי כמון
מלח לפי הטעם
רבע כפית פלפל שחור
שלוש כפיות מחית ג'ינג'ר שום
חצי כפית מחית צ'ילי ירוק
שמן ירקות (לפי הטעם)
כפית של אבקת Garam Masala רכיבים לאבקה:
חצי גרם זרעי כוסברה
אופן הכנה ל- Garam Masala:
לערבב את כל המרכיבים יחד ולטגן קלות במעט שמן (כ- 7 ד'). לטחון את התערובת עד קבלת אבקה אחידה. לשמור בסביבה מקוררת.
אופן הכנת המנה:
לחתוך את הפניר לקוביות קטנות (להשאיר 3 חתיכות בצד לקישוט). לטגן את גבינת הפניר במחבת על אש בינונית עד להזהבה ולהשאיר את הפניר בצד (הרחק מהחום).
מערבבים את מחית הג'ינג'ר, מחית הצ'ילי הירוק ומעט מים עם עלי התרד ומטגנים קלות במשך כ- 7 דקות במחבת עם מעט שמן.
לחמם בנפרד 2 כפות חמאה ולטגן את עלי ה
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים