מתכון לשלושה סועדים
מרכיבים:
אחד בצל בינוני קצוץ דק
עגבנייה בינונית חתוכה לקוביות קטנות
כפית מחית ג'ינג'ר
כפית מחית שום
כף זרעי פרג
כף אבקת קוקוס
מלח לפי הטעם
כפית אבקת צ'ילי אדומה
4 כפיות פלפל שחור
3-4 שיני ציפורן
כפית כורכום
כפית אבקת כוסברה
4 כפות שמנת מתוקה
8-10 כפות שמן ירקות
2 כפיות GARAM MASALA
אופן הכנה:
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הפניר על אש בינונית עד להזהבה (לערבב בעדינות כדי שהגבינה תטוגן היטב) ולאחר מכן לשמור בצד. עם אותו שמן מטגנים את הציפורן והפלפל השחור. לאחר דקה מוסיפים את הבצל, הקוקוס המגורר, זרעי הפרג, והג'ינג'ר ומחית השום. לאחר כדקה נוספת מוסיפים את המלח, הצ'ילי האדום, הכורכום, אבקת הכוסברה ואבקת המסאלה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים