
באדיבות השף מוריס מונייר
חומרים ל-11 יחידות:
חומרים לבצק:
2 ביצים
120 גר' סוכר לבן
100 גר' סוכר חום
120 גר' שמן
180 גר' קמח
200 גר' גזר קצוץ דק
50 גר' צימוקים לבנים
כף בזיליקום טרי טחון
שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים והסוכר (חום ולבן) עם השמן. מערבבים עם כף את יתר המרכיבים באותה קערה עד לקבלת בלילה מבריקה.
בתבנית סיליקון משומנת או תבנית מחולקת של קאפקייקס יוצקים את הבלילה.
אופים 12 דק' בחום של 170 מעלות.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים