מתכון לספגטי בולונז שילדים אוהבים -לגדול • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לספגטי בולונז

 

ספגטי בולונז משודרג שילדים אוהבים

בולונז של מסעדת אלורה. צילום אילן עמיחי

 

חומרים:

חבילת ספגטי

1 ק"ג בשר טחון

100 גר' בצל

100 גר' גזר

100 גר' סלרי

100 גר' / קופסא גדולה של רסק עגבניות

3 עגבניות בינוניות טריות

עלי דפנה

מלח

פלפל אנגלי

2 כפיות שמן זית

אופן הכנה:

מכינים ספגטי על פי הוראות היצרן.

טוחנים במעבד מזון סלרי, גזר, בצל ושום. מעבירים למחבת כבדה עם שמן זית ומטגנים עד לריכוך הירקות. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן שהוא מבושל היטב במקביל במעבד מזון טוחנים את העגבניות יחד עם רסק העגבניות, עלי דפנה, מלח ופלפל אנגלי שלם. מעבירים למחבת ומבשלים על חום בינוני למשך 40 דקות, חשוב לערבב מדי פעם. מגישים את הספגטי עם רוטב בולנז מעל. 

הכתבה נוצרה בתאריך : 27/04/2012
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו