ספגטי בולונז משודרג שילדים אוהבים

בולונז של מסעדת אלורה. צילום אילן עמיחי
חומרים:
חבילת ספגטי
1 ק"ג בשר טחון
100 גר' בצל
100 גר' גזר
100 גר' סלרי
100 גר' / קופסא גדולה של רסק עגבניות
3 עגבניות בינוניות טריות
עלי דפנה
מלח
פלפל אנגלי
2 כפיות שמן זית
אופן הכנה:
מכינים ספגטי על פי הוראות היצרן.
טוחנים במעבד מזון סלרי, גזר, בצל ושום. מעבירים למחבת כבדה עם שמן זית ומטגנים עד לריכוך הירקות. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן שהוא מבושל היטב במקביל במעבד מזון טוחנים את העגבניות יחד עם רסק העגבניות, עלי דפנה, מלח ופלפל אנגלי שלם. מעבירים למחבת ומבשלים על חום בינוני למשך 40 דקות, חשוב לערבב מדי פעם. מגישים את הספגטי עם רוטב בולנז מעל.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים