מזג האוויר החם עושה חשק לסורבה פירות חמצמץ מתוק. גלידת אלורה מנדבים מתכון בסיסי שממנו אפשר לשחק עם טעמים שונים

צילום דניאל לילה
לפני הכל, יש להתייחס למתכון המצורף כמדריך בסיסי שממנו ניתן לצאת למתכון. יש להתנסות ולבנות טעמים לפי החשק ורמת המתיקות האהובה.
מרכיבים:
כוס וחצי סוכר
כוס מים מינראליים
8 כוסות קוביות פרי לבחירה
מיץ מלימון אחד
אופן הכנה:
ממיסים את הסוכר במים בסיר על אש נמוכה ומצננים. טוחנים את הפרי בבלנדר עד קבלת מרקם אחיד וחלק. מחברים בין השניים ומוסיפים את מיץ הלימון. טועמים ומשלמים טעמים לפי הצורך. (ניתן להוסיף טעמים לפי החשק- ליקר, תמציות, עשבי תיבול כמו נענע, וכדומה).
מעבירים את התערבות למקרר לצינון למשך שעתיים לפחות. לאחר מכן מעבירים את התערבות לפריזר ומקפיאים. שהתערבות קופאת באופן חלקי, מפוררים אותה בעזרת מזלג ומחזירים לפריזר. שהיא קופאת, מוציאים אותה מהכלי וטוחנים אותה שוב במעבד מזון עד קבלת מרקם קרמי אוורירי ומחזירים אותה שוב לפריזר עד קבלת הסורבה הסופי.
גלידה אלורה, מרמורק 12 תל אביב, 7 ימים בשבוע, 12:00- 24:00. 03-6868007.
עוד מתכונים שילדים יכולים להכין
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים