יוצאים לאכול עם הילדים, מסעדה עם הילדים, בילוי משפחתי עם ילדים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

יוצאים לאכול עם הילדים


עם בוא החורף אין כמו לשבת במסעדה חמימה עם הילדים ולהתפנק על מנות גורמה. הנה כמה מהחידושים האחרונים במסעדות במרכז הארץ, שלל תפריטים ומבצעים חדשים.


שבת אקספרס בלוקה הרצליה

מסעדת לוקה הרצליה שבת אקספרסצילום: בועז לביא

מסעדת לוקה האיטלקייה ההרצליינית נערכת מחדש לתנועה המוגברת של נמל הרצליה בשבתות בצהריים בדמות תפריט אקספרס מיוחד, ודוכן פיצות על תנור אבן, שימכור סלייסים למשפחות במחירים משתלמים במיוחד (החל מ-12 ₪ לסלייס).
תפריט האקספרס יוגש במסעדה מדי שבת החל מ-12:00 ועד 17:00 ויציע מבחר ממוקד של קלאסיקות איטלקיות במחירים נגישים, לצד מנות ילדים משודרגות.
בתפריט האקספרס מבחר פסטות (41-61 ₪), פיצות משודרגות (41-49 ₪) וארוחות ילדים מלאות, הכוללות ערכת צביעה, שתייה קלה וקינוח, לצד מנה עיקרית לבחירה כגון שניצל ופירה, פטוצ'יני אלפרדו, פסטה פומפדורו או פיצה מרגריטה ב- 41 ₪ בלבד.
השונית 2, מרינה הרצליה, טל' 09-9514000




חוגגים פתיחה ב- 1887- בית איטלקי

בית איטלקי 1887 חוגגים פתיחהצילום: אילן עמיחי

לאחר תקופת הרצה קצרה 1887 חוגגת את הפתיחה, עם תפריט היכרות משתלם במיוחד. התפריט יוגש עד 20/12/12 מדי יום החל מ-17:00 ועד האורח האחרון, ויכלול קוקטיילים מבעבעים ב-5 שקלים, ומבחר מנות לבחירה ב-18.87 ₪ למנה. כל המנות מוגשות לצד פוקצ'יטה אישית.
בין המנות: קרפצ'יו שייטל עם שבבימנצ'גו ומלח ים אטלנטי,  סביצ'ה לברק בצ'ימיצ'ורי ומנגו, נתחי חציל ביוגורט ובלסמי סמיך, פלפל קלוי וריקוטה במרווה וטימין, ועוד.
על התפריט חתום השף גרי כץ שמציע מבחר קלאסיקות איטלקיות מחומרי גלם מארץ המגף בשילוב תוצרת מקומית טרייה, ומתומחר במחירים שווים לכל נפש.
התפריט כולל מבחר ראשונות קלאסיות (29-55) אנטיפסטי, קפרזה, סלט גורגנזולה ועוד, פסטות בעבודת יד (48-66) כמו פפרדלה טריו פונגי, לינגווני מיטבול, סטרוצפטי ארטישוק, קרבונרה פורצ'יני, ניוקי תרד פרמז'ן ועוד, וגם פיצות קלאסיות בתנור אבן (44-58).
מומלץ להזמין מקום מראש.
פינס 29 פינת לילינבלום ת"א, טל' 03-5100057




קאסה נובה משיקה תפריט חורף חדש

מסעדת קאסה נובה תפריט חורף חדשצילום: דניאל לילה

קאסה נובה של השף ניר דגן מתחדשת לחורף עם תפריט חדש השם דגש על מנות בשר, דגה מקומית, סביצ'ה, מנות צמחוניות וגם ספיישלים של יוקה ופלנטיין (כל עוד הם בעונה).
התפריט החדש שם דגש על היכרות עם עולם הטעמים של המטבח הלטיני הנרחב, עם מנות קלאסיות מפרו, אקואדור, ברזיל, ג'מייקה, קובה והקריביים, ומקסיקו, לצד מנות "נואבו לטיניות" באינטרפרטציה אישית של השף.
בתפריט מנות כמו: סביצ'ה (46-49 ₪), דגים ופירות ים (49-84 ₪), בשר ועוף ((44-98 ₪), ירקות (16-39). בנוסף, מבחר ספיישלים עונתיים של יוקה (שורש מרכזי במטבח הלטיני), ופלנטיין (זן של בננה ירוקה המשמשת לבישול) ועוד.
רציף העלייה השנייה 48 נמל יפו, טל' 03-5413636




תפריט עסקיות חדש בגואטה


מסעדת גואטה עסקיות סתיו חדשותצילום: אולג פלידר

מסעדת גואטה מציעה תפריט עסקיות חדש, לצד תפריטי הטעימות הקבועים של המסעדה: אופציה לעסקית אקספרס במחיר אחיד של 44 ₪ לסועד. הארוחה כוללת לחם טרי, 2 סוגי סלטים לבחירה מהמבחר (מסייר, צ'ירשי, כרוב לבן, וזיתים שבורים), כוס לימונדה ומנה עיקרית לבחירה (קוסקוס/ אורז עם קציצות עוף, מפרום ועוד).
העסקיות החדשות מוגשות בימים א'-ה', בין השעות 12:00-18:00.
מסעדת גואטה היא מסעדה טריפולטיאית כשרה השומרת על מסורת בישול ארוכת שנים של מטעמים טריפוליטאים שסוד הכנתם עובר מדור לדור במשפחה.
שדרות ירושלים 6 יפו, טל' 03-6813993


 

חודש גאווה טבעונית (אורגנית) במטבח של נלי

מסעדת המטבח של נלי גאווה טבעוניתצילום: דניאל לילה

"המטבח של נלי", בניצוחה של השפית נלי קרפנר, פוצח בחגיגות טבעוניות שיכללו הרחבה משמעותית של התפריט (לצד המנות הקבועות) עם היצע ענק של אפשרויות טבעוניות, גם בישיבה במסעדה וגם בטייק אואיי מהמעדנייה.
הכל מיוצר במקום ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל. דגנים מלאים וקטניות, קמח מלא, טחינה מלאה, אגוזים ופירות יבשים- הכול אורגני.
בתפריט הטבעוני: לארוחת בוקר- מוזלי עם חלב אורז ופירות העונה, דייסת שיבולת שועל עשירה עם פירות יבשים ואגוזים, ועוד.
כריכים כמו: כריך טופו עם חמאת בוטנים, טורטיות קמח מלא אורגני עם ירקות קלויים, ועוד.
עיקריות כגון: קדירת עדשים שחורות וירוקות, גרגירי כוסמין אורגניים עם תרד ומנגלד בחמאת שומשום, ועוד.
מרקים משתנים: מרק קרם שעועית שחורה, מרק ספרדי עם שעועית אדומה ופלפלים מעושנים, ועוד.
יהודה מרגוזה 28 יפו, טל' 03-6833759


 


סתיו ברג'ינה- חגיגת מרקים מנחמים

מסעדת רג'ינה חגיגת מרקים

מסעדת רג'ינה הכשרה במתחם התחנה מציינת את בוא הסתיו בתפריט מרקים מנחמים מתחלף מדי יום. ארוחה בקערה.
בתפריט המרקים (38-46 ₪): מרק בצל ופטריות חורף, מרק קרם עדשים, ארטישוק ירושלמי וערמונים, מרק שעועית שחורה וירקות שורש, מרק אפונה עשיר, מרק דגים יפואי, מרק קובה לבנוני, מרק גונדי פרסי (עם אורז), מרק עוף וקרעפלך (עם אטריות לוקשיין) ועוד.
תפריט המרקים יוגש לאורך כל החורף ויכלול לפחות ארבעה סוגים מתחלפים מדי יום.
מתחם התחנה, מבנה 10, נווה צדק ת"א. טל' 03-7367474
 

הכתבה נוצרה בתאריך : 28/11/2012
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו