המתכון באדיבות מסעדת אלורה
הכנתם פסטה? הנה המתכון האולטימטיבי לרוטב בולונז ל-8 סועדים שיהפוך את הסעודה שלכם לגורמה אמיתי

מרכיבים:
חבילת ספגטי
2 ק"ג בשר טחון
200 גר' בצל
200 גר' גזר
200 גר'סלרי
200 גר' רסק עגבניות
1.5 ק"ג עגבניות טריות/ קופסא של עגבניות מרוסקות
עלי דפנה
מלח
2 כפיות שמן זית
אופן הכנה:
מכינים את הספגטי על פי הוראות היצרן
טוחנים במעבד מזון סלרי, גזר, בצל ושום, מטגנים עד שהירקות מתרככים, מוסיפים את הבשר- עד שהוא מבושל היטב.
לאחר מכן מוסיפים את העגבניות לאחר שנטחנו במעבד עם הרסק, עלי דפנה, ומלח ופלפל אנגלי שלם, ומבשלים על חום בינוני למשך 40 דקות.
חשוב לערבב מדי פעם.
מחברים בין הספגטי לרוטב
בתיאבון!
לכתבות אוכל לילדים ומתכונים נוספים
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים