מתכון לספגטי בולונז, מתכון לבולונז, מתכונים לפסטה • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

ספגטי בולונז


המתכון באדיבות מסעדת אלורה
 

הכנתם פסטה? הנה המתכון האולטימטיבי לרוטב בולונז ל-8 סועדים שיהפוך את הסעודה שלכם לגורמה אמיתי


מתכון לספגטי בולונז מסעדת אלורה

מרכיבים:

חבילת ספגטי
2 ק"ג בשר טחון
200 גר' בצל
200 גר' גזר
200 גר'סלרי
200 גר' רסק עגבניות
1.5 ק"ג עגבניות טריות/ קופסא של עגבניות מרוסקות
עלי דפנה
מלח
2 כפיות שמן זית


אופן הכנה:

 מכינים את הספגטי על פי הוראות היצרן
טוחנים במעבד מזון סלרי, גזר, בצל ושום, מטגנים עד שהירקות מתרככים, מוסיפים את הבשר- עד שהוא מבושל היטב.
לאחר מכן מוסיפים את העגבניות לאחר שנטחנו במעבד עם הרסק, עלי דפנה, ומלח ופלפל אנגלי שלם, ומבשלים על חום בינוני למשך 40 דקות.
חשוב לערבב מדי פעם.
מחברים בין הספגטי לרוטב
בתיאבון!

לכתבות אוכל לילדים ומתכונים נוספים
 

הכתבה נוצרה בתאריך : 17/12/2012
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו