מתכון ל- 2 סועדים
מרכיבים:
לטרטר-
3 כפות סויה
1 כפית שמן סומסום
3 יחידות בצל ירוק (רק החלק הלבן) פרוס דק
לסלט-
חופן עלי בייבי
כף שמן זית
כפית מיץ לימון
1/2 כפית דבש
1/2 כפית חרדל חלק
מלח, פלפל (לפי הטעם)
אופן הכנה:
טרטר- ממערבים את כל חומרי הטרטר בקערה. מחכים דקה וחצי עד שטמעי הרוטב נספגים בדג.
מניחים רינג במרכז צלחת ההגשה. בעזרת כף מניחים את הטרטר בתוך הרינג ומוציאים את הרינג בזהירות.
סלט- בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרי הסלט למעט עלי הבייבי. טועמים ומשלימים טעם עם פלפל שחור ומלח. מוסיפים את עלי הביבי ומצפים עם הרוטב.
מניחים מעל הטרטר.
בתיאבון!
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים