אוכל, מתכונים, מתכון ל, לגדול, ילדים, סלט, ירקות • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לסלט תרד, אספרגוס ולבבות ארטישוק

לסועד אחד

 

מרכיבים:

4 יחידות אספרגוס דק חתוך ל-3 וחלוט חצי דקה במים רותחים

3 יחידות לבבות ארטישוק חצויים ל-4 וחלוטים 5 דקות במים רותחים

250 גרם עלי תרד טריים

כפית מיץ לימון

כפית חומץ שמפנייה

2 כפות שמן זית

כף וחצי פרמז'ן מגורד

מלח, פלפל (לפי הטעם)

 

אופן הכנה:

מערבבים בקערה את כל החומרים ומשרים במשך כדקה.

יוצקים לצלחת הגשה ומגישים.

הכתבה נוצרה בתאריך : 21/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו