אוכל, מתכונים, מתכון ל, ילדים, לגדול, דגים, פיש, צ'יפס • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפיש אנד צ'יפס

מתכון לסועד אחד

 

מרכיבים:

200 ג' פילה גונדורי(ניתן ליבחור כל דג החי במים מתוקים)

בלילה-

150 מ"מ מי קרח

2 חלמונים

כף קורנפלור

2 כפות קמח

10 ג' אבקת אפייה

קורט מלח

קמצוץ סוכר

צ'יפס-

2-3 תפוחי אדמה קלופים, שטופים וחתוכים לרצועות

 

אופן הכנה:

מערבבים יחד את כל מרכיבי הבלילה היבשים. מוסיפים את מי הקרח מערבבים. לאחר כך מוסיפים את החלמונים ומערבבים הכל יחד עד לקבלת עיסה אחידה. טובלים את הדג בבלילה ומצפים אותו מכל צדדיו. מחממים מחבת עם שמן עמוק ומניחים את הדג בשמן כ- 3 ד' (עד להזהבה)- יש להחזיק את הדג עם מלקחיים כ- 15 שניות כשהוא בשמן כך שהוא לא ישקע מהר. את תפוחי האדמה שחתכנו מכניסים לתוך צ'יפסר חם או מחבת עם שמן חם ומטגנים עד להזהבה. 

 

 

מומלץ להגיש את המנה בתוך קונוס של נייר עיתון כשהצ'יפס בתחתית הקונוס והדג מעל(אם אתה רוצה להרגיש בריטי)

הכתבה נוצרה בתאריך : 21/06/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו