מתכון לסועד אחד
מרכיבים:
200 ג' פילה גונדורי(ניתן ליבחור כל דג החי במים מתוקים)
בלילה-
2 חלמונים
כף קורנפלור
2 כפות קמח
10 ג' אבקת אפייה
קורט מלח
קמצוץ סוכר
צ'יפס-
2-3 תפוחי אדמה קלופים, שטופים וחתוכים לרצועות
אופן הכנה:
מערבבים יחד את כל מרכיבי הבלילה היבשים. מוסיפים את מי הקרח מערבבים. לאחר כך מוסיפים את החלמונים ומערבבים הכל יחד עד לקבלת עיסה אחידה. טובלים את הדג בבלילה ומצפים אותו מכל צדדיו. מחממים מחבת עם שמן עמוק ומניחים את הדג בשמן כ- 3 ד' (עד להזהבה)- יש להחזיק את הדג עם מלקחיים כ- 15 שניות כשהוא בשמן כך שהוא לא ישקע מהר. את תפוחי האדמה שחתכנו מכניסים לתוך צ'יפסר חם או מחבת עם שמן חם ומטגנים עד להזהבה.
מומלץ להגיש את המנה בתוך קונוס של נייר עיתון כשהצ'יפס בתחתית הקונוס והדג מעל(אם אתה רוצה להרגיש בריטי)
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים