מרכיבים:
כרובית בינונית טרייה חתוכה ושטופה
3 תפו"א בינוניים קלופים ושטופים
1 גביע קוטג'
2 גביעי שמנת חמוצה
3 ביצים
מלח- לפי הטעם
כף גדושה של קמח
מעט חמאה (לשימון התבנית)
300 ג' גבינה צהובה מגורדת
אופן הכנה:
מכניסים את הירקות לתוך סיר עם מים ומביאים לרתיחה. לאחר חצי שעה שהירקות קיבלו חצי בישול מסננים אותם מהמים ומקררים. לאחר הקירור מעבירים את הירקות לקערה ומועכים חלקית. מוסיפים את הקוטג', שמנת, ביצים, מלח, קמח ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
משמנים תבנית ויוצקים את התערובת לתוכה. מפזרים מעל התערובת את הגבינה המגורדת (פי 2 מהכמות הרצויה- בזמן אפייה חצי מהכמות נעלמת). מכניסים את הפשטידה לתנור בחום של 150 מעלות למשך שעה. בזמן האפייה יש לבדוק מידי פעם את הפשטידה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים