אוכל, ילדים, מתכונים, מתכון ל, לגדול, גספצ'ו, דובדבנים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לגספאצ'ו דובדבנים

לשלושה סועדים

 

מרכיבים:

1 כוס דובדבנים מגולענים

50 מ"ל ליקר דובדבנים (שרי הרינג)

50 מ"ל שמנת מתוקה

50 מ"ל וודקה

נענע קצוצה

 

אופן הכנה:

טוחנים את כל המרכיבים (למעט הנענע) בבלנדר.

מעבירים לכלי ושומרים בקירור לפחות 3 שעות.

בכוסות שוט מניחים מעט קרח כתוש, יוצקים מהגספאצ'ו ומעטרים עם נענע קצוצה.

הכתבה נוצרה בתאריך : 10/07/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו