מתכון לסועד אחד
מרכיבים:
2 תפו"א קלופים ומבושלים עד ריכוך
20 דובדבנים מגולענים וטחונים במעבד מזון
מלח, פלפל לפי הטעם
לציר:
1 כוס יין אדום
10 דובדבנים חצויים מגולענים
1 כף סוכר
2 כפות סויה
2 עצמות בקר עם מח' עצם (צולים את העצמות כ- 20 ד' בתנור שחומם ל-100 מעלות)
אופן הכנה:
לרוטב: מרתיחים את היין עם הסוכר, הדובדבנים, הסויה ומח ההעצמות.
מבשלים על אש נמוכה עד שהציר מצטמצם לשליש ומורידים מהאש.
לפירה: מרסקים את תפוחי האדמה ומוסיפים את הדובדבנים הטחונים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
במחבת גריל צולים את נתח הסינטה כ- 3 ד' מכל צד.
אופן הגשה: מניחים במרכז הצלחת את הפירה, פורסים את נחת הבשר ומסדרים במניפה מסביב. את הרוטב בוזקים בעדינות מעל למנה.
בתאבון!!!
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים