אוכל, ילדים, מתכונים, לגדול, מתכון ל, דובדבנים, פירות, וניל • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לדובדבנים טריים ברוטב וניל

באדיבות השף אורי לוי : 

מרכיבים:

כוס דובדבנים חצויים ומגולענים

חצי כוס שמנת מתוקה

2 כפות סוכר

חצי מקל וניל (או חצי פקק תמצית וניל)

כפית שטוחה של קורנפלור ממוס במעט מים

 

אופן הכנה:

מביאים עד כמעט רתיחה את השמנת, הסוכר, הווניל, והקורנפלור במשך כ- 2 דקות ומניחים בצד לצינון.  מחלקים את הדובדבנים ל- 2 כוסות מרטיני ויוצקים את הרוטב מעל עד כיסוי.  

הכתבה נוצרה בתאריך : 10/07/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו