מתכוני דובדבנים-מתכוני קינוחים-קינוחים שילדים אוהבים-מתכוני פירות-מתכונים קלים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לקרם מסקרפונה ודובדבנים

מתכון לארבעה סועדים

 

מרכיבים:

250 גרם גבינת מסקרפונה

250 מ"ל שמנת מתוקה

3 כפות אבקת סוכר

גרידת תפוז מרבע תפוז (רק מהקליפה החיצונית)

1 מקל וניל טרי

6 דובדבנים שלמים

16 דובדבנים חצויים ומגולענים

 

אופן הכנה:

מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה ושומרים במקרר.

בקערת נירוסטה מניחים את המסקרפונה, אבקת הסוכר, גרידת התפוז וגרגירי מקל הווניל.

מערבבים לתערובת חלקה ושומרים במקרר.

לאחר חצי שעה מקפלים בעדינות לתערובת המסקרפונה את הדובדבנים החצויים והשמנת המתוקה המוקצפת. מערבבים הכול יחד בעדינות ומחלקים  בכוסות הגשה.

מקשטים בדובדבנים השלמים, מכסים בניילון נצמד, ומקררים שוב כ- 4 שעות במקרר לפני הגשה.

הכתבה נוצרה בתאריך : 10/07/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו