אוכל, ילדים, מתכונים, מתכון ל, לגדול, רטבים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

רוטב פומדרוס סיציליאני פיקנטי

מרכיבים:

150 מ"ל שמן זית

שני בצלים בינוניים חתוכים לקוביות

שני פלפלים אדומים חתוכים לקוביות

שני פלפלים צהובים חתוכים לקוביות

6 עגבניות תמר בינוניות מקולפות

3 שיני שום קלופים ופרוסים

מעט טימין

כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

צ'ילי טחון לפי הטעם.

 

אופן הכנה:

מחממים בסיר את השמן והשום. כשהשמן מתחיל לבעבע, מוסיפים את הבצל ומאדים עד לשקיפות.

מוסיפים את הפלפלים מערבבים מעט עד שהפלפלים מפרישים את הנוזלים. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות, מתבלים בצ'ילי, מלח, פלפל גרוס ומעט טימין. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים לחצי שעה נוספת. משלימים את התיבול.

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/07/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו