אוכל, ילדים, לגדול, מתכונים, מתכון ל, רטבים, ירקות, אביב • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לרוטב פרימוורה

מרכיבים:

150 מ"ל שמן זית

שני בצלים חתוכים לקוביות

שני גזר בינוני חתוך לקוביות

ארבעה גבעולי סלרי

חצי שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות

שש עגבניות תמר מקולפות חתוכות לקוביות

3 שיני שום קלופים ופרוסים

מעט טימין

כפית מלח

כפית פלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה:

מחממים בסיר את השמן והשום. כשהשמן מתחיל לבעבע, מוסיפים את הבצל ומאדים עד לשקיפות.

מוסיפים את הגזר, הסלרי, שורש הסלרי. לאחר שהירקות מפרישים את הנוזלים מוסיפים את העגבניות,

מתבלים מלח, פלפל גרוס ומעט טימין. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים לחצי שעה נוספת. משלימים את התיבול.

הכתבה נוצרה בתאריך : 18/07/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו