מרכיבים:
150 מ"ל שמן זית
שני בצלים חתוכים לקוביות
שני גזר בינוני חתוך לקוביות
ארבעה גבעולי סלרי
חצי שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות
שש עגבניות תמר מקולפות חתוכות לקוביות
3 שיני שום קלופים ופרוסים
מעט טימין
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
מחממים בסיר את השמן והשום. כשהשמן מתחיל לבעבע, מוסיפים את הבצל ומאדים עד לשקיפות.
מוסיפים את הגזר, הסלרי, שורש הסלרי. לאחר שהירקות מפרישים את הנוזלים מוסיפים את העגבניות,
מתבלים מלח, פלפל גרוס ומעט טימין. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים לחצי שעה נוספת. משלימים את התיבול.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים