מתכון לשלושה סועדים
מרכיבים:
400 ג' דג מוסר
50 ג' חמאה
60 cc וודקה
7-6 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
שמנת מתוקה לבישול 42%
שמן זית
צ'ילי, מלח לפי הטעם
אופן הכנה:
מועכים את העגבניות בסיר ומניחים על אש בינונית עם מעט שמן זית. לאחר 15-20 ד' כשהעיסה מבעבעת מתבלים במלח וצ'ילי ומורידים מהאש. את הדג חותכים לרצועות כולל העור 4*4 ס"מ. במחבת ממיסים את החמאה ומטגנים את הדג עד לצריבה מכל כיוון כשצד העור הוא הראשון. מוסיפים את הוודקה(יש להיזהר מבערת המחבת) ולאחר 3-4 ד' יוצקים את רוטב העגבניות ומעל את השמנת. מבשלים לעוד 15-20 ד' ומגישים.
בתאבון!!
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים