אוכל, ילדים, מתכונים, מתכון ל, לגדול, דגים, אוכל אסייתי • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לגבלס סלמון (סלמון כבוש)

מתכון לשלושה סועדים

 

מרכיבים:

400 ג' פילה סלמון טרי

25 ג' כוכב אניס

25 ג' שמיר טרי

25 ג' פלפל סצואן

כוס וחצי מלח

כוס וחצי סוכר

 

אופן הכנה:

לערבב בקערה את השמיר, את כוכב האניס, את הפלפל סצ'ואן ולעסות היטב את הדג בתערובת. לערבב את הסוכר והמלח יחד ולכסות את הדג מכל כיוון בתערובת.  להכניס את הדג למקרר ל- 5 שעות. לאחר 5 שעות מוציאים ומנערים את הדג בעדינות. פורסים לרצועות דקות ומסדרים בצלחת הגשה.

 

בתאבון!!

 

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 26/07/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו