מתכון לשלושה סועדים
מרכיבים:
400 ג' פילה סלמון טרי
25 ג' כוכב אניס
25 ג' שמיר טרי
25 ג' פלפל סצואן
כוס וחצי מלח
כוס וחצי סוכר
אופן הכנה:
לערבב בקערה את השמיר, את כוכב האניס, את הפלפל סצ'ואן ולעסות היטב את הדג בתערובת. לערבב את הסוכר והמלח יחד ולכסות את הדג מכל כיוון בתערובת. להכניס את הדג למקרר ל- 5 שעות. לאחר 5 שעות מוציאים ומנערים את הדג בעדינות. פורסים לרצועות דקות ומסדרים בצלחת הגשה.
בתאבון!!
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים