מתכון לשלושה סועדים
מרכיבים:
פרוסות דקות של דג טונה
80 מ"ל חומץ אורז
75 ג' מחית כמהין
300 מ"ל שמן סויה
רבע כפית מלח
אופן הכנה:
לערבב היטב את הרכיבים למעט הדג. לסדר את פרוסות הדג בצלחת ולהזליף מעל הדג את התערובת.
בתאבון!
מתכון לשלושה סועדים
מרכיבים:
פרוסות דקות של דג טונה
80 מ"ל חומץ אורז
75 ג' מחית כמהין
300 מ"ל שמן סויה
רבע כפית מלח
אופן הכנה:
לערבב היטב את הרכיבים למעט הדג. לסדר את פרוסות הדג בצלחת ולהזליף מעל הדג את התערובת.
בתאבון!