מצרכים:
קופסת שימורים של לפתן פירות
שקית מרשמלו
1 גביע של שמנת מתוקה
אופן ההכנה
שופכים חצי מקופסת הלפתן לקערה, מפזרים מעל חצי מכמות המרשמלו. מעל התערובת יוצקים חצי מגביע השמנת. חוזרים שוב על התהליך. את הקערה מכניסים למקפיא לחצי שעה. השמנת מרככת את המרשמלו והפירות הופכים קפואים ומרעננים.
לאחר מחצית השעה, מסדרים את התערובת בגביעים. אם רוצים ללכת עם השחיתות עד הסוף אפשר לקשט עם סירופ שוקולד או מייפל מעל ואפשר ואף רצוי להגיש לצד כדור גלידת וניל.
זמן הכנה (כולל ההקפאה) 35 דק'.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים