אוכל, ילדים, מתכונים, מתכון ל, כמון, כמונייה, עוף, כבדים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לכמונייה - כבדי עוף ברוטב כמון

מתכון לארבעה סועדים

 

מרכיבים:

1 בצל, חתוך לפרוסות

2 כפות שמן זית

2 כפות רסק עגבניות

חצי ליטר מים

2 כפיות כמון טחון

1 כפית מלח

בצל ירוק, חתוך לפרוסות

800 גרם כבד עוף, טרי ונקי

 

אופן הכנה:

הכנת הרוטב - מחממים כף שמן אחת במחבת עמוקה ומוסיפים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומערבבים עד שהרוטב נעשה אחיד. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות כשהמחבת מכוסה. יש לתת לרוטב להתקרר. 

הכנת הבשר – צורבים את כבדי העוף במחבת עם כף שמן אחת על להבה גדולה. לאחר מכן מוסיפים את הרוטב ומצמצמים.

 

מומלץ להגיש חם עם גבעולי בצל ירוק טריים.

הכתבה נוצרה בתאריך : 23/08/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו