מתכון לארבעה סועדים
מרכיבים:
1 בצל, חתוך לפרוסות
2 כפות שמן זית
2 כפות רסק עגבניות
חצי ליטר מים
2 כפיות כמון טחון
1 כפית מלח
בצל ירוק, חתוך לפרוסות
אופן הכנה:
הכנת הרוטב - מחממים כף שמן אחת במחבת עמוקה ומוסיפים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את רסק העגבניות והמים ומערבבים עד שהרוטב נעשה אחיד. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות כשהמחבת מכוסה. יש לתת לרוטב להתקרר.
הכנת הבשר – צורבים את כבדי העוף במחבת עם כף שמן אחת על להבה גדולה. לאחר מכן מוסיפים את הרוטב ומצמצמים.
מומלץ להגיש חם עם גבעולי בצל ירוק טריים.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים