מתכון לארבעה סועדים
מרכיבים:
3 בצלים בינוניים
2 כפיות פלפל שחור טחון
5 כפיות מלח
1 צרור פטרוזיליה
1 כוס אורז (חצי מבושל)
8 פלפלים אדומים גדולים
2 עגבניות, חתוך לקוביות
1 פלפל אדום, חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק, חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות
1 כפית מי ורדים
1 כף סוכר
אופן הכנה:
מערבבים את הבשר הטחון עם כפית פלפל שחור טחון, 2 כפיות מלח, חצי צרור פטרוזיליה קצוץ דק, בצל אחד קצוץ והאורז. ממלאים את הפלפלים בתערובת ומסדרים בסיר. ממלאים את הסיר במים עד מעל קו הפלפלים.
חותכים שני בצלים לרצועות ושמים בסיר מעל לפלפלים הממולאים. מניחים גם את רצועות הפלפלים, חצי צרור פטרוזיליה חתוך גס, העגבניות החתוכות, רסק העגבניות ומי הורדים. מתבלים עם כפית פלפל שחור טחון, 3 כפיות מלח וכף סוכר. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עם הסמכת הרוטב ועד שהפלפלים מתרככים.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים