מתכון לארבעה סועדים
מרכיבים:
2 כפות שמן זית
חופן רצועות פלפל אדום קלוי
ארבעה חופנים גדולים של עלי ביבי וחסה
2 עגבניות חתוכות לפלחים
חופן צנובר
קמצוץ מלח
קמצוץ פלפל שחור גרוס
קמצוץ כוסברה טחונה
קמצוץ פלפל אנגלי
לרוטב -
שני שליש כוס שמן זית
שליש כוס מיץ לימון טרי
2 שיני שום כתוש
רבע כפית מלח
אופן הכנה:
בכלי לרוטב יוצקים את השמן, מיץ הלימון ומוסיפים את השום והמלח. מערבבים היטב.
מניחים את עלי הבייבי והחסה בכלי גדול. יוצקים את הרוטב ומערבבים בתנועות קלות. מעל מניחים בתפזורת את רצועות הפלפל הקלוי.
מחממים במחבת שטוחה שמן. מוסיפים את רצועות העוף מתבלים ומקפיצים עד השחמה. מוסיפים את רצועות העוף מעל העלים והפלפל. מקשטים בצנובר ופלחי העגבנייה ומגישים.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים