לארבעה סועדים
מרכיבים:
3 מלפפונים, חתוך לקוביות גדולות
עגבנייה חתוכה לקוביות גדולות
1 פלפל אדום, חתוך גס
1 פלפל ירוק, חתוך גס
1 פלפל צהוב, חתוך גס
חופן צנוניות חתוכות לקוביות גדולות
חצי צרור כוסברה חתוך גס
רבע צרור פטרוזיליה חתוך דק
רבע צרור בצל ירוק חתוך דק
רבע צרור נענע חתוך דק
2 פיתות קלויות בשמן זית
שני שליש כוס שמן זית
שליש כוס מיץ לימון טרי
2 שיני שום כתוש
רבע כפית מלח
אופן הכנה:
בכלי לרוטב שמים את השמן, מיץ הלימון, השום והמלח. סוגרים את הכלי ומערבבים היטב.
בכלי גדול מניחים את המלפפונים, העגבנייה, הפלפלים, הצנוניות, עשבי התיבול וקוביות הגבינה. יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב. מקשטים עם שברי הפיתות מעל.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים