מתכון לארבעה סועדים
מרכיבים:
1 כף ג'ינג'ר טרי, קצוץ
רבע כוס סוכר
1 כוס תפוזים סחוטים
1 כף תרכיז תמרהינדי
1 כף שמן זית
חופן צנובר
קמצוץ מלח
קמצוץ פלפל שחור גרוס
בצל ירוק חתוך לטבעות
פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות מאד
אופן הכנה:
לרוטב –מרתיחים את הג'ינג'ר,הסוכר, מיץ התפוזים ותרכיז התמרהינדי בסיר על אש קטנה. לאחר הרתיחה מכבים את האש, מצננים ומסננים.
מקפיצים את נתחי הפרגית במחבת עם כף שמן על להבה גדולה. מוסיפים את הצנובר ומתבלים את המלח והפלפל. לאחר צריבת הבשר מוסיפים את הרוטב ומבשלים עד לצמצום הרוטב.
מגישים חם ומקשטים בפלפלים ובבצל הירוק.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים