אוכל, ילדים, מתכונים, מתכון ל, לגדול, פרגיות, עוף • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לנתחי פרגיות ברוטב תמרהינדי

מתכון לארבעה סועדים

 

מרכיבים: 

1 כף ג'ינג'ר טרי, קצוץ

רבע כוס סוכר

1 כוס תפוזים סחוטים

1 כף תרכיז תמרהינדי

1 ק"ג נתחי פרגית

1 כף שמן זית

חופן צנובר

קמצוץ מלח

קמצוץ פלפל שחור גרוס

בצל ירוק חתוך לטבעות

פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות מאד

 

אופן הכנה:

לרוטב –מרתיחים את הג'ינג'ר,הסוכר, מיץ התפוזים ותרכיז התמרהינדי בסיר על אש קטנה. לאחר הרתיחה מכבים את האש, מצננים ומסננים. 

מקפיצים את נתחי הפרגית במחבת עם כף שמן על להבה גדולה. מוסיפים את הצנובר ומתבלים את המלח והפלפל. לאחר צריבת הבשר מוסיפים את הרוטב ומבשלים עד לצמצום הרוטב.

 

מגישים חם ומקשטים בפלפלים ובבצל הירוק.

הכתבה נוצרה בתאריך : 23/08/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו