מתכון לארבעה סועדים באדיבות מסעדת הכנאפה

מרכיבים:
4 חלמונים
חצי קופסה שמנת מתוקה
150 מ"ל תרכיז תפוז
150 מ"ל דבש
150 מ"ל מים
חצי כפית קורנפלור
שערות חלבה
פיסטוק טחון
אופן הכנה:
לרוטב – מרתיחים את תרכיז התפוז, הדבש והמים. מוסיפים את הקורנפלור, מערבבים, מביאים לרתיחה בשנית ומצננים.
הכנת המקפא - מקציפים את החלמונים עם
הגשה – על צלחת יוצקים מעט רוטב. מוציאים את המקפא ומסדרים מעל הרוטב. מקשטים בשערות חלבה ופיסטוק טחון.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים