אוכל, ילדים, מתכונים, לגדול, מתכון ל, חלבה, קינוח, מתוקים, מעדנים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון למעדן חלבה

מתכון לארבעה סועדים באדיבות מסעדת הכנאפה

 

 

מרכיבים:

4 חלמונים

100 גרם סוכר

חצי קופסה שמנת מתוקה

100 גרם שקדים קלויים טחונים

100 גרם טחינה גולמית

150 מ"ל תרכיז תפוז

150 מ"ל דבש

150 מ"ל מים

חצי כפית קורנפלור

שערות חלבה

פיסטוק טחון

 

אופן הכנה:

לרוטב – מרתיחים את תרכיז התפוז, הדבש והמים. מוסיפים את הקורנפלור, מערבבים, מביאים לרתיחה בשנית ומצננים.

הכנת המקפא - מקציפים את החלמונים עם 50 גרם סוכר. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת עם 50 גרם סוכר. מאחדים את שתי ההקצפות ומוסיפים את השקדים והטחינה הגולמית. מערבבים למרקם אחיד. מחלקים לקופסאות פלסטיק חד פעמיות ומקפיאים.

הגשה – על צלחת יוצקים מעט רוטב. מוציאים את המקפא ומסדרים מעל הרוטב. מקשטים בשערות חלבה ופיסטוק טחון.

 

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 23/08/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו