אוכל, ילדים, מתכונים, מתכון ל, לגדול, שוקולד, קינוחים, מתוקים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לטרין שוקולד

 

מרכיבים:

200 ג' שוקולד מריר

200 מ"ל שמנת מוקצפת יציבה

200 מ"ל שמנת מתוקה של סף רתיחה

50 ג' שקדים מולבנים מרוסקים

50 ג' סוכר

 

אופן הכנה:

את השוקולד, הסוכר והשקדים שופכים לתוך קערת נירוסטה ועל זה את השמנת. מערבבים את התערובת עד לקבלת מירקם חלק ומצננים לטמפ' החדר. לאחר מכן מקפלים את הקצפת היציבה בתנועות קיפול לתוך התערובת ומוזגים לכוס הגשה. מכניסים למקרר ל-6 שעות והקינוח מוכן.

 

 

 

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 23/08/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו