-מתכון לפטה כבד-מתוכנים לילדים עם כבדים-מתכוני כבד-מתכוני פטה כפריים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לטרין כבד עוף

מרכיבים:

700 ג' כבד עוף נקי

900 מ"ל שמנת מתוקה

חלמון ביצה אחת

5 ג' סוכר

5 ג' פלפל לבן

15 ג' מלח

 

אופן הכנה:

טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון, מסננים מהנוזלים ויוצקים לתוך תבנית אפייה. עוטפים בנייר כסף ומניחים בתוך תבנית גדולה יותר עם מים(בן מארי). אופים בתנור בטפ' של 140 מעלות למשך 75 ד'. לאחר האפייה מקררים למשך יממה במקרר לפני השימוש. מגישים עם טוסטונים וריבה ביתית.

 

בתאבון!!

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 23/08/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו