אוכל, מתכונים, לגדול, ילדים, סלט, דגים, שורשים, אצות, טונה • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לסלט אצות, שורשים וטונה

רכיבים:

200 ג' טונה אדומה צרובה במחבת

1 צנון חתוך לגפרורים

1 קולרבי חתוך לגפרורים

1 מלפפון חתוך לגפרורים

1 גזר חתוך לגפרורים

כף שטוחה שומשום שחור

2 כפות אצות וואקמה

כף אחת אצת נורי פזורה

50 מ"ל כוס סויה

20 מ"ל מיץ לימון

 

אופן הכנה:

משרים את הירקות עם האצות, סויה ולימון. פורסים את הטונה בתחתית הצלחת, מניחים מעל את תערובת הירקות ומפזרים מעט שמן ושומשום.

 

בתאבון!!!

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 23/08/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו